De ce să alegeţi un Cvartet de Coarde?

Cvartetul de coarde, constând din două viori, o violă şi un violoncel, este cea mai raspandita formatie camerală şi are cel mai mare repertoriu dintre toate, permiţând clienţilor să aleagă cea mai bună opţiune a muzicii pentru evenimentul lor. De la melodiile secolului al XVI-lea, prin Barocul energic al lui Vivaldi şi J.S. Bach, la nestematele muzicii clasice Mozart şi Haydn, pănâ la melodiile familiare ale celor mai populare spectacole, repertoriul extins al Cvartetului Arpeggione va fi pe placul tuturor.

Ce avantaje am dacă rezerv Cvartetul Arpeggione?

Înfiinţat în 2001, Cvartetul Arpeggione este cel mai renumit cvartet de muzică de divertisment, clasica si cafe-concert. In cei 8 ani de activitate fetele au cantat la peste 1000 de evenimente, recepţii, nunti şi petreceri private. Repertoriul lor muzical, constând din mai mult de 300 de piese, este cel mai cuprinzător şi bine organizat de pe piata de profil şi conţine multe aranjamente unice pentru cvartet de coarde, ce nu pot fi regăsite în altă parte. Putem aranja, la cererea dvs aproape orice melodie, de la The Beatles la Andrea Bocelli şi nu numai.

Ce instrumente se regăsesc în Cvartetul Arpeggione?

Deşi orice combinaţie de patru instrumente cu coarde poate fi numită un cvartet, termenul de obicei denotă un ansamblu muzical constând din două viori, o violă şi un violoncel.

De ce un cvartet şi nu un trio sau un duo?

Un repertoriu mult mai amplu, o sonoritate mult mai bună …